Reproductie schilderij

Neem contact op

some image

0413-331465
info@lijsterie.nl

Reproductie schilderij laten maken

Iedereen kent zo zijn of haar beroemde kunstwerken die je zo graag iedere dag zou willen zien. Je bent helemaal verliefd op een schilderij dat je hebt gezien of bewonderaar van een bepaalde schilder. Een reproductie van dat meesterwerk bij u thuis aan de muur hoeft geen droom te blijven. Hiermee bedoel ik geen print of drukwerk, maar een echt handgeschilderde reproductie van een beroemd schilderij. Een Rembrandt, Van Gogh, Vermeer, Monet, Mondriaan, Het Meisje met de Parel of Het Huishouden van Jan Steen kan nu ook bij jou aan de muur hangen.

Doordat ik dezelfde technieken en producten hanteer als in het origineel is de replica nauwelijks van het origineel te onderscheiden zijn. Olieverf, kleurpotlood, pentekeningen, pastelkrijt, alles is mogelijk wanneer je een replica schilderij laat maken door mij.

Replica schilderij: Oude meesters

Een replica van een "oude meester" behoort ook tot de mogelijkheden. Ik breng een “oude meester” naar keuze tot leven op linnen. Een "oude meester" is een door het schildersgilde opgeleide schilder die van het eind van de 14e eeuw tot ongeveer 1800 in Europa werkte, of een schilderij van een dergelijke kunstenaar. Ook deze technieken, stijlen en afwerkingen beheers ik. En maak ik het je mogelijk een replica van een oude meester aan je muur te hangen.

Wanneer je bij mij een handgeschilderd olieverfschilderij bestelt, dan gebruik ik echte olieverf en klassiek linnen. Ik werk op traditionele wijze en gebruik geen voorgedrukte prints of andere moderne toepassingen. Ik maak alleen traditioneel vervaardigde olieverfschilderijen van uitstekende kwaliteit. Deze, op traditionele wijze gemaakte, laag over laag en penseelstreek voor penseelstreek, schilderijen kun je naar eigen wens laten schilderen. Kies je favoriete schilderij en bepaal de grootte. Verwacht alleen niet dat jouw schilderij door kenners als een 100% origineel bestempeld zal worden. Bij mij koop je geen illegale kunstvervalsing. Een kunstkopie wijkt altijd in kleine mate af van het origineel. Omdat het schilderij niet honderden jaren oud is, zie je bijvoorbeeld geen vergeling of craquelé op het doek aan de achterzijde.

Replica schilderij laten maken.

Om jouw replica helemaal af te maken kan ik deze ook voorzien van de gewenste lijst. Met ruime ervaring en kennis in huis op het gebied van lijstenmakerij worden passende suggesties gedaan die de replica tot zijn recht laten komen. En natuurlijk - vanzelfsprekend - passend bij jouw wensen en budget. Wanneer je jouw replica met lijst bestelt kun je deze bij ontvangst direct ophangen en ervan genieten.

Laatste items