Marijke Sloff: Portretschilder pur sang!

Neem contact op

some image

0413-331465
info@lijsterie.nl

Een portretschilderij laten maken

Niet alleen een aanvulling op je interieur maar een herinnering gevangen op het linnendoek of glas. Een portret laten schilderen waar jij, je familie en geliefden nog jaren van kunnen genieten. Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals olieverf, kleurpotlood, pentekeningen en pastelkrijt. Wil je een portret laten maken, dan heb je ruime keus in stijl, materiaal en afwerking. Bij iedere opdracht leg ik veel gevoel in het portret, met aandacht voor detail, kleur, lichtval en perspectief. Ik creëer zeer gedetailleerde en realistische portretten indien dit wenselijk is. Een olieverfschilderij heeft meer diepte dan een foto. Waardoor het portret die levendigheid krijgt die het verdient.

Portretschilderij van foto

Groot voordeel van een schilderij van eigen foto laten maken is dat je een foto kunt kiezen van een waardevol moment, een persoon of dier in een natuurlijke omgeving of houding, zonder dat iemand poseert. Oude foto's zijn ook bruikbaar voor een mooi schilderij. Onderdelen van de foto kunnen worden weggelaten of gewijzigd. Denk hierbij aan storende elementen op de achtergrond. Maar dat is nog niet alles. Ik kan tevens verschillende foto’s combineren tot één werk. Ondanks de verschillende foto’s kan ik toch een mooi samenhangend geheel maken, dat perfect op elkaar aansluit. Waardoor het lijkt alsof alle foto’s tijdens dezelfde periode en in dezelfde setting gemaakt zijn.

Portret van een beroemdheid

Wil je graag een portret van een beroemdheid? Dat kan natuurlijk ook. Ik schilder beroemdheden met veel plezier en let dan op ieder detail om een zo dynamische en realistisch portret op het doek vast te kunnen leggen. Wil je graag jouw favoriete wereldster in huis halen. Maar twijfel je nog? Je kunt altijd naar mijn werk komen kijken.

Portret laten maken

Denk bij een portret laten schilderen niet alleen aan kinderen of geliefden. Ik maak ook portretschilderijen van honden of katten, paarden of welk dier dan ook. Eigenlijk alles wat je lief is. Meestal is de opdracht een portret schilderen met olieverf, maar graag bied ik meerdere mogelijkheden. Niet alleen het onderwerp maar juist ook de stijl en materiaal bepalen het uiteindelijke resultaat. Denk ook eens aan een portret op glas voor extra dimensie en een verrassend perspectief.

 

 

Laatste items